Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ


Κάνοντας μια αναδρομή στα τελευταία τριάντα χρόνια στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, ανακαλύπτουμε ένα βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος των Ελλήνων με πρωταγωνιστές τους πολιτκούς και δημοσιογράφους, σεναριογράφους και παραγωγούς τους ξένους πράκτορες του διεθνούς σιωνισμού και κομπάρσους το πολύπαθο ελληνικό λαό.

Κουρασμένος από τους αμέτρητους πολέμους με αποκορύφωση τον εφιαλτικό εμφύλιο προσπάθησε να βρεί στήριγμα στους καθεκάστωτε κυβερνώντες, οι οποίοι πληρωμένοι αδρά από το εβραικό λόμπυ τον οδηγούσανε στην καταστροφή με αποκορύφωμα τις κυβερνήσεις του πασοκ και της οικογένειας Μητσοτάκη.

Σύμμαχοι στην προδοτική τους στάση υπήρξαν τα ΜΜΕ, δημοσιογράφοι καλοπληρωμένοι, που παραπληροφορούν τον λαό, επειδή έτσι προστάζουν τα μεγάλα αφεντικά τους, οι διεθνείς εβραίοι.

Με την κορύφωση της έντασης που δημιουργήται από τον ελληνικό λαό, άρχισαν οι δημοσιογράφοι να παίζουν τον ρόλο του ψευτοεπαναστάτη, που και πάλι με πλάγιους τρόπους αποσιωπούν ζωτικές ειδήσεις περί των εθνικών θεμάτων και με αθέμιτους τρόπους παραπλανούν τον κόσμο.  

Η ιστορία έχει γράψει, ότι σε κάθε επανάσταση οι πρώτοι που πληρώνουν είναι τα ΜΜΕ.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που θα δώσουν λόγο στον ελληνικό λαό και η τιμωρία τους θα είναι σκληρή και παραδειγματική, αντίστοιχη με τις προδοτικές τους πράξεις.

Τα σκοτεινά και εβραιοσιωνιστικά σχέδια τους φτάνουν στο τέλος τους. Το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ για αυτούς, γιατί την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου